ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Відбулося святкування жіночого дня та дня творчості Тараса Шевченка

Нещодавно Спілка бухгалтерів Прикарпаття зустрілась відсвяткувати жіночий день краси, ніжності та любові, а також пригадати творчість нашого великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета байдужим не залишає нікого. Майже через півтора століття після його смерті, твори, написані Великим Кобзарем, хвилюють, навчають і тривожать душі.

9 березня Україна відзначає день народження Тараса Шевченка. Отож і Спілка бухгалтерів не могла залишитися осторонь цієї епохальної події. З метою вшанування Кобзаря ми згадували його творчість, а саме декламували відомі вірші та співали пісні.

Вечір пройшов у піднесеному настрої за святковим столом із смачними стравами. Як приємно поринати жінкам математичної професії у творчість, співати та розказувати вірші, присвятити вечір для себе у компанії чарівних колег.

Дякуємо голові Спілки бухгалтерів Прикарпаття, Ользі Брегін, за організацію святкування. Такі зустрічі розбавляють сірі робочі будні та закарбовуються в пам’яті теплими і щирими спогадами.

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл