ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск навчання "Практика трудового законодавства"

18 лютого 2017 року відбувся випуск навчання "Практика трудового законодавства", організований Спілкою бухгалтерів Прикарпаття.

 

Відомо, що з початку цього року значно підвищилися штрафи за неналежне оформлення трудових відносин, тому даний курс навчання був спрямований саме на те, щоб зменшити ризики роботодавців, уникнути помилок в оформленні працівників та впевнитись в кадровій роботі.

Знаннями та багаторічним досвідом з нашими учасниками ділились:

-  начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Ольга Василівна Ткачівська,

-  завідувач сектору Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Аббібулаєва Мар`яна Василівна,

-  психолог, тренер по персоналу Андрій Петранюк,

- сертифікований аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття Брегін Ольга Євгеніївна

Протягом навчання група освоїла трудове законодавство, розглядаючи найрізноманітніші практичні ситуації. 

Учасники отримали впевненість в кадровій роботі, підтримку експертів, зразки кадрових документів, індивідуальну консультацію досвідчених фахівців.

Наприкінці кожного заняття учасники курсів мали можливість перевірити набуті знання та отримати відповіді на чисельні запитання, що допомогло глибше засвоїти нюанси законодавства.

Хочемо подякувати нашим лекторам за вичерпні відповіді, та учасникам за активність і наполегливість до навчання.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто вручила випускникам свідоцтво про проходження навчання "Кадрове діловодство", та подарунок, який стане у пригоді кожному - збірка кадрових документів.

Детальніше про "Практика трудового законодавства" читайте тут.

Фотозвіт:

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл