ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск 29 групи курсів бухгалтерів

23 березня 2017 року відбувся 29 випуск курсів бухгалтерів.

Кожен із випускників прийшов до нас на навчання заради певної цілі. В результаті хто мав за мету отримати навички бухгалтерського обліку, після курсу навчання одразу ж може впевнено приступити до роботи. Всі без сумніву навчились складати звітність згідно чинного законодавства та користуватись програмою 1С, задля автоматизування багатьох рутинних справ у бухгалтерії. Отож, наші випускники можуть з впевненістю застосовувати отримані знання на практиці.

Вдало підібраний склад викладачів, на чолі із головою ГО «Спілки бухгалтерів Прикарпаття» – Ольгою Брегін,  зробив навчання цікавим, доступним та безперечно найпродуктивнішим у нашому регіоні.

Три місяці навчання пройшли інформативно та досить насичено. Всі учасники навчання встигли подружитись, дехто - знайти роботу та спланувати в подальшому свою трудову діяльність.

На останньому занятті відбувся підсумковий іспит, який дає змогу впевнитись в здобутих знаннях, підсумувати весь курс навчання та перевірити свої знання на практиці складаючи баланс.

Ольга Брегін урочисто привітала випускників і вручила свідоцтва про проходження курсів бухгалтерів.

Випускників чекали приємні сюрпризи, подарунки  та різноманітні знижки від Спілки бухгалтерів Прикарпаття та партнерів. Також кожний учасник отримав сертифікат на годину безкоштовної консультації аудитора та годину безкоштовного заняття в 1С.

Після іспиту учасники відсвяткували завершення навчання за солодким столом, де кожен ділився враженнями і планами на майбутнє.

Ми вітаємо наших випускників, щиро бажаємо вам міцного здоров’я, впевненості у власних силах і удачі, та ще звичайно, щоб дебет завжди дорівнював кредиту.

P.S. Заходьте до нас на чашку кави/чаю в офіс! Завжди раді бачити Вас! :)

Фотозвіт:

 

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл