ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
14 березня 2018 р. відбулася чергова конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування

З привітальним словом до учасників конференції звернулась голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття – Брегін Ольга Євгеніївна.

Ґрунтовними доповідями та цінними порадами з нами ділились досвідчені та активні учасники Спілки бухгалтерів Прикарпаття.

У доповідях, проголошених на конференції, піднімалися актуальні питання. Зокрема, на тему: “Мораторій на перевірки ДФС в дії. Кого перевірятимуть у 2018 році” виступив сертифікований аудитор, міжнародний сертифікат бухгалтера – практика (САР), член Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, директор ТОВ "Аудиторська компанія "Альфа-аудит ЛТД" - Зеновій Швець.

Наступною виступила практикуючий бухгалтер, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття, бухгалтер-експерт ТОВ "Аудиторська компанія "Вектор аудиту" - Наталія Сидорова. Нею були висвітлені наступні питання: “Наказ №1 “Про облікову політику підприємства”, “Зупинка реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування – гарячі новини, проекти, прогнози”.

ПитанняСвіжі новини для єдинниківрозкрила практикуючий бухгалтер, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Калинюк Любов.

Викликав зацікавлення виступ на тему: “Касові операції – нове життя Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні”, який опрацювала Ірина Хитровська - практикуючий бухгалтер, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття.

Жвавим було обговорення питання “Трудове законодавство - 2018”, яке представила Ольга Ткачівська – фахівець з питань трудового законодавства, начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці у Івано-Франківській області.

Кожний учасник конференції отримав роздаткові матеріали по темі конференції, серед яких цінні документи: спеціально розроблений зразок порядку оприбуткування готівки в касі підприємства, практичний зразок наказу №1 “Про облікову політику підприємства”, який можна брати за основу на своєму підприємстві.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття, Ольга Брегін, привітала нових учасників Спілки, та вручила їм сертифікат про членство.

Незмінною, звичайно, була кавова перерва, на якій учасники конференції мали змогу ближче познайомитися, поспілкуватися з колегами, покуштувати смачні солодощі.

Шановні учасники, сподіваємося, що наша конференція стала для Вас успішною подією і дала можливість почути ґрунтовні доповіді, цінні поради, отримати нові професійні знайомства та налагодити тісну співпрацю. Віримо, що Ви збагатились новим досвідом та знаннями!  

Знаємо, що професія бухгалтера нелегка та потребує великого таланту і терпіння. Тож маємо надію, що атмосфера конференції дозволила Вам також відпочити і отримати заряд енергії на нові звершення! 

Ви - наші натхненники! Бажаємо Вам успіхів у Вашій роботі і до наступних зустрічей на наших заходах!

Наступна конференція запланована на червень 2018 року.

            

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл