ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск курсів бухгалтерів

Спілка бухгалтерів Прикарпаття випустила чергово групу курсів бухгалтерів. Бажаємо нашим випускникам професійної самореалізації та успіхів в роботі. Спілка Бухгалтерів Прикарпаття буде надавати підтримку для вашого професійного росту в наших соціальних мережах. Бажаємо успіхів!

Дякуємо вам, дорогі випускники, за щирі, справжні емоції, теплі слова, за новий досвід, який і ми отримали разом з вами! Бажаємо Вам наснаги та наполегливості у втіленні Ваших цілей та мрій,  нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

З радістю будемо бачити Вас на наших наступних заходах!

Усіх наступних учасників курсів, хто бажає освоїти бухгалтерію чи підвищити свій професійний рівень, запрошуємо також долучитися до нашої дружньої команди! Деталі за посиланням: http://vektor.if.ua/kursy

 

 

 

 

Відгуки учасників навчання:


Розглядала різні варіанти курсів і читала інформацію в інтернеті про ваше навчання. Почула багато позитивних відгуків, знайома бухгалтер порекомендувала саме Вас. На курсах я почерпнула дуже багато нових знань і позитивних емоцій від спілкування з Вами. Ваш професіоналізм і постійна готовність допомогти - це найвищий рівень!!! Щиро вдячна Вам за позитивну атмосферу, за постійну підтримку і допомогу у вирішенні багатьох питань, за віру у своїх випускників. Ви супер! Надихайте всіх і надалі! Ви найкращі!

Василик Вікторія


Прочитала хороші відгуки в інтернеті та на сторінці у Фейсбук про курси бухгалтерів. Задоволена та дуже рада, що відвідала ваше навчання. Дуже гарні та професійні викладачі, дружна атмосфера. Дякую Вам за все!!!

Федик Оксана


Рекомендую Ваші курси всім знайомим, які хотіли б покращити свої знання. Дякую за зрозумілий виклад інформації і за почуття гумору :) Завжди було дуже цікаво! Отримала багато знань в бухгалтерському обліку, дякую!

Дмитришин Ольга


 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл