ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випускний курсів бухгалтерів

17 грудня 2020 року відбувся випускний курсів бухгалтерів.

Дякуємо Вам за те, що були з нами! За Ваші відгуки та за гарно проведений час! Ви молодці, успіхів усім та натхнення у справах. Чекаємо Вас на наступних наших заходах.

Курси були корисними не тільки для тих, хто освоював бухгалтерію "з нуля", а й практикуючим бухгалтерам, які підвищували свій професійний рівень, підприємцям, які хотіли самостійно вести бухгалтерський облік.

Упродовж трьох місяців навчання курсанти опановували необхідні теоретичні знання та практичні навички: навчились складати звітність згідно чинного законодавства, рахувати податки, використовувати 1С Бухгалтерію для швидкого виконання завдань, розбирати юридичні питання, отримали відповіді на свої запитання та консультації щодо проблемних ситуацій.

На останньому занятті відбувся підсумковий іспит, який дав змогу впевнитись в здобутих знаннях, підсумувати весь курс навчання та перевірити свої знання на практиці складаючи баланс.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто привітала випускників і вручила свідоцтва про проходження курсів бухгалтерів.

 

Відгуки:


Дякую Вам, вашій чудовій команді за вкладену працю та такий дорогоцінний час. Рекомендую ваші курси всім знайомим та всім хто бажає вивчити нову професію.

 

 

Атаманюк Тетяна


Отримала після курсів гарні результати, рекомендую всім хто хоче вчитись. Дякую Вам, ви класні ! По рекомендаціях друзів прийшла саме до Вас :)

 

 

Савчин Наталія


Задоволена успіхами, але хотілось б побільше занять. Потрапила саме до вас через дуже гарні відгуки в інтернеті. Рекомендую всім кому необхідні знання на початковому рівні. Чудова атмосфера на заняттях, дуже гарні професійні викладачі (практикуючі) - це дуже важливо. Дякую Вам за ваш професіоналізм. 

 

Франчук Наталія


Рекомендую всім бухгалтерам, які хочуть покращити свій професійний рівень. Ваші курси найкращі! Дякую вам за такі навчальні, позитивні курси :)

 

 

Лозинська Юлія


 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл