ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск курсів бухгалтерів

18 листопада відбувся випускний курсів бухгалтерів від Спілки бухгалтерів Прикарпаття.

 
Спілка бухгалтерів Прикарпаття випустила чергово групу курсів бухгалтерів. Бажаємо нашим випускникам професійної самореалізації та успіхів в роботі. Спілка Бухгалтерів Прикарпаття буде надавати підтримку для вашого професійного росту в наших соціальних мережах. Бажаємо успіхів!

Дякуємо вам, дорогі випускники, за щирі, справжні емоції, теплі слова, за новий досвід, який і ми отримали разом з вами! Бажаємо Вам наснаги та наполегливості у втіленні Ваших цілей та мрій,  нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

З радістю будемо бачити Вас на наших наступних заходах!

Усіх наступних учасників курсів, хто бажає освоїти бухгалтерію чи підвищити свій професійний рівень, запрошуємо також долучитися до нашої дружньої команди! Деталі за посиланням: http://vektor.if.ua/kursy

Відгук учасників навчання:


Прийшла на курси бухгалтерів поновити знання і доказати собі, що я можу бо закінчила школу 26 років тому з відзнакою. Рекомендую Вас усім бажаючим, хто хоче стати бухгалтером. Багато навчилась і зрозуміла а саме повірила в себе. Учитись ніколи не пізно. Вірте в себе, живіть з блиском в очах.
 

 

Фарилюк Людмила


Вийшла з декрету, хотіла покращити свої знання в веденні бухгалтерського обліку для подальшої роботи в сфері бухгалтерії. Дякую всім викоадачам!

 

 

 

Хабер Мар'яна


Звернулась до Вас, де знайшла всі рішення на питання. Навчилась поглиблено бухгалтерії, освіжила знання. Молодці! Дякую Ользі Брегін за організацію та навчання, Ваш колектив і дівчата просто супер!

 

 

 

Бугрій Людмила


Дуже задоволена курсами та отриманими знаннями. Велике дякую вашим педагогам. Задоволена повністю, отримала дуже великий багаж знань.Рекомендую знайомим бухгалтерам для удосконалення вмінь та навичок.

 

 

Базюк Галина


Хотіла б подякувати за прекрасно проведені навчальні курси, професіоналізм викладачів та побажати успіху та процвітання вашій організації.

 

 

Петрівська Надія

 


На курсах отримала знання по новій для мене спеціальності. Все зрозуміло та доступно. Практика в 1С та роботу з документами, їх порядок. Величезне "ДЯКУЮ", процвітайте і не хворійте! Ви великі розумнички!

 

 

Баканова Валентина


Прийшла на ваші курси освоїти нові знання, знайти себе в новій професії. По рекомендаціях та відгук в інтернеті знайшла саме Вас. Дякую Вам за доступний і зрозумілий виклад матеріалу, дружня атмосфера, підтримка кураторів найкраща. Щиро рекомендую курси!

 

 

Климбус Валентина


 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл