ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск 35 групи курсів бухгалтерів

25 липня 2018 року відбувся 35 ювілейний випуск курсів бухгалтерів, організатором якого незмінно виступає Спілка бухгалтерів Прикарпаття на чолі з головою - Ольгою Брегін.

Курси були корисними не тільки для тих, хто освоював бухгалтерію "з нуля", а й практикуючим бухгалтерам, які підвищували свій професійний рівень, підприємцям, які хотіли самостійно вести бухгалтерський облік.

Упродовж трьох місяців навчання курсанти опановували необхідні теоретичні знання та практичні навички: навчились складати звітність згідно чинного законодавства, рахувати податки, використовувати 1С Бухгалтерію для швидкого виконання завдань, розбирати юридичні питання, отримали відповіді на свої запитання та консультації щодо проблемних ситуацій.

На останньому занятті відбувся підсумковий іспит, який дав змогу впевнитись в здобутих знаннях, підсумувати весь курс навчання та перевірити свої знання на практиці складаючи баланс.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто привітала випускників і вручила свідоцтва про проходження курсів бухгалтерів.

Відсвяткували завершення навчання за солодким столом. Під час святкування кожен з випускників ділився враженнями і планами на майбутнє.Панувала справді затишна атмосфера.

Дякуємо вам, дорогі випускники, за щирі, справжні емоції, теплі слова, за новий досвід, який і ми отримали разом з вами! Бажаємо Вам наснаги та наполегливості у втіленні Ваших цілей та мрій,  нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

З радістю будемо бачити Вас на наших наступних заходах!

Усіх наступних учасників курсів, хто бажає освоїти бухгалтерію чи підвищити свій професійний рівень, запрошуємо також долучитися до нашої дружньої команди! Деталі за посиланням: http://vektor.if.ua/kursy

    

 

    

    

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл