ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Андріївські вечорниці 2017

12 грудня Спілка бухгалтерів Прикарпаття вирішила відновити славні традиції українського народу та провела Андріївські вечорниці!

З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами та обрядами. Одним із свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, було велике зимове свято, особливо важливе для молоді — День Андрія. Тому і ми, Спілка бухгалтерів Прикарпаття,  вирішили ненадовго повернутися в минуле і відсвяткувати це свято співочими, конкурсними, веселими вечорницями.

Наша забава розпочалась, як тільки до званої оселі почали сходитись гості в українському вбранні. Одне задоволення милуватись українською вишивкою. Адже українська вишивка це символ єдності українського народу.

Багато хто із присутніх вперше був на такому дійстві, їхні очі горіли цікавістю і захопленням. Усі  із задоволенням брали участь у іграх, жартівливих сценках та співали пісень під супровід живої музики.

Наша господиня кормила гостей різноманітними українськими стравами. Отож всі були ситі та задоволені!

Вдосталь наспівавшись, повеселившись, та ситно попоївши гості розійшлись до дому з нетерпінням чекаючи наступних посиденьок.

Сподіваємося, Андріївські вечорниці надовго запам’ятаються нашим гостям. І тепер ми запрошуємо і чекаємо Вас і Ваших друзів на наші заходи!!! Приходьте і відпочивайте разом з нами!

Фотозвіт:

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл