ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
21 червня 2017 року відбулася чергова конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

 21 червня 2017 року відбулась чергова конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування,  організована Спілкою бухгалтерів Прикарпаття.

 

 

На конференції доповідали:

  • аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, директор Аудиторської компанії "Вектор аудиту", голова   ГО "Спілка бухгалтерів Прикарпаття" - Ольга Брегін

  • запрошений гість, фахівець з питань трудового законодавства - Ткачівська Ольга Василівна. Місце роботи: Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Посада: начальник відділу з питань експертизи умов праці. Стаж роботи - понад 17 років

  • практикуючий бухгалтер, бухгалтер-експерт Аудиторської компанії "Вектор аудиту", активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Наталя Сидорова

  • практикуючий бухгалтер, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Калинюк Любов

  • практикуючий бухгалтер, активний член Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Гурман Наталя


Кожен із доповідачів розкрив актуальні теми податкового законодавства. Наш запрошений гість, фахівець з питань трудового законодавства - Ткачівська Ольга Василівна доповідала про сьогоденні перевірки Управління Держпраці. ЇЇ виступ був наповнений цікавою та необхідною інформацією для усіх присутніх учасників конференції. Кожен міг особисто задати запитання щодо актуальної для них проблеми. Дякуємо Ользі Василівні за участь у конференції та за велику любов до своєї професії і до людей.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття, Ольга Брегін, привітала Ольгу Василівну та вручила їй подяку за вагомий внесок у розвитку Громадської організації, професіоналізм та розуміння, за активне спрямування часу на досягнення успіху в нашій спільній праці.

Неменш цікавою та актуальною була наступна тема: "Механізми зупинення реєстрації податкових накладних, проект критеріїв ризику, дії платника при зупинці реєстрації згідно Податкового кодексу". ЇЇ підготувала та озвучила бухгалтер-експер ТОВ "Аудиторська компанія "Вектор аудиту" - Наталія Сидорова.

Наступною доповідала Гурман Наталя, на тему: "Зупинення реєстрації податкових накладних в перехідний період, спосіб вирішення проблеми: практична ситуація з життя бухгалтера". Завдяки особистому досвіду виступ був практичним, інформативним та повчальним. Після конференції Спілка бухгалтерів Прикарпаття щиро привітала Наталію Гурман із днем народження. Бажаємо Вам кар'єрного зростання, творчого натхнення, незмінно позитивного настрою!

Заключним словом поділилась із нами Калинюк Любов, активна учасниця Спілки Бухгалтерів Прикарпаття. Тема доповіді: "РРО, Перелік товарів, що підлягає гарантійному ремонту та продаж ФОПами таких товарів".

Дякуємо усім лекторам за актуальні теми доповідей та вичерпні відповіді на усі поставленні запитання! А також окрема подяка Брегін Ользі Євгеніївні за організацію та проведення конференції!

Під час перерви наша Спілка пригощала всіх учасників чаєм і кавою із солодощами та фруктами, це можливість нового знайомства та спілкуванням з колегами. Кожен бажаючий із учасників конференції мав змогу отримати відповіді на запитання та поспілкуватися з колегами на актуальні теми.

Наочно, весь робочий процес, наш дружній та професійний колектив і теплу атмосферу ви можете переглянути у фотозвіті:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл