ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Випуск 28 групи курсів бухгалтерів

23 грудня 2016 року відбувся XXVІІІ випуск курсів бухгалтерів.

Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Ольга Брегін урочисто привітала випускників і вручила свідоцтва про проходження курсів бухгалтерів.

І знову ці три місяці проминули, як один день. Ще на початку навчання все здавалось складним та незрозумілим, а вже в грудні наші студенти впевнено зводили баланс.

Випусників чекали приємні сюрпризи, подарунки  та різноманітні знижки від Спілки бухгалтерів Прикарпаття та партнерів. Також кожний учасник отримав сертифікат на годину безкоштовної консультації аудитора та годину безкоштовного заняття в 1С.

Впродовж курсу навчання наші учасники встигли подружитись, знайти роботу, спланувати вподальшому свою трудову діяльність та вивчити бухгалтерський облік.

Під час святкування кожен з випускників ділився враженнями і планами на майбутнє. Панувала дружня атмосфера, яку не хотілось покидати.

Ми вітаємо наших випускників, бажаємо їм творчої наснаги, віри в себе і свої сили! Дякуємо Вам за наполегливість та позитив, якими було наповнене кожне заняття. Бажаємо наснаги, кар'єрних злетів та хай у всьому у Вас складається баланс!

P.S. Сподіваємось на подальшу співпрацю та спілкування.

Фотозвіт:

 

 

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл