ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування

 21 червня 2016 року відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Наші колеги та активні учасники Спілки бухгалтерів Прикарпаття приймали участь та ділились досвідом з Вами. На конференції була розкрита актуальна тема « Відпустки».

Серед запрошених доповідачів була присутня Абібуллаєва Мар’яна Василівна – завідувач сектору з питань дотримання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області і також доповідачем була Сидорова Наталія Геннадіївна - бухгалтер-практик, активний член Спілки, викладач курсів бухгалтерів від Спілки бухгалтерів Прикарпаття. Вони розповіли та надали роз’яснення як правильно дотримуючись законодавства нараховувати виплати по відпустках. Присутні на круглому столі мали можливість задати питання стосовно актуальної для них теми і отримати на них вичерпні відповіді.

Вже традиційно, під час перерви наша Спілка пригощає всіх учасників чаєм і кавою з печивом, це - можливість нового знайомства та спілкуванням з колегами.

Також, Ольга Брегін - голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття, директор ТОВ «Аудиторська компанія «Вектор аудиту» запросила всіх бажаючих на екскурсію цікавими і незабутніми місцями Західної України, відсвяткувати День Бухгалтера.

Окрема подяка Ользі Євгенівні , за те що згуртовує бухгалтерів та дає їм змогу отримати відповідь на цікаві їм запитання.

Будемо раді бачити Вас на наших наступних заходах! 

Фотозвіт:

    

 

   

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл