ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування

 8 квітня 2016 року відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

 

Наші колеги та активні учасники Спілки бухгалтерів Прикарпаття приймали участь та ділились набутим досвідом з Вами. На конференції були розкриті актуальні теми, насиченні особистим досвідом доповідачів.

Серед запрошених доповідачів була присутня Ткачівська Ольга  Василівна – фахівець з питань трудового законодавства, начальник територіальної Державної інспекції з питань праці у області. Вона розповіла про нові повноваження Управління Держпраці в Івано-Франківській області та про збільшені розміри штрафів за порушення трудового законодавства, які вже діють. Її доповідь супроводжувалась численними запитаннями, та дуже жваво сприймалась учасниками конференції. Адже в кожного із нас коли небудь виникали численні запитання щодо кадрового діловодства, котре також час від часу набуває певних змін у законодавстві. Учасники, котрі виявили ініціативу, мали змогу запросити Ольгу Василівну безпосередньо до себе на роботу і вже детально розглянути конкретні питанні щодо кадрового діловодства.

Також серед доповідачів була присутня практикуючий юрист, а віднедавна сертифікований адвокат, директор Західноукраїнської правничої компанії ''Феміда'' - Лілія Іванчук. Вона доповідала на тему: «Що треба знати бухгалтеру та підприємцю про порядок стягнення заборгованості».

Наступним доповідачем була наша любима Ірина Хитровська - бухгалтер-експерт ТОВ «Аудиторська компанія «Вектор аудиту», практикуючий бухгалтер, викладач курсів бухгалтерів від Спілки бухгалтерів Прикарпаття. Вона поділилась із слухачами актуальними новинами податкового законодавства.

Аудитор, сертифікований консультант з податків і зборів, директор Аудиторської компанії "Вектор аудиту", голова  ГО "Спілка бухгалтерів Прикарпаття" - Брегін Ольга подякувала учасникам конференції та запросила взяти участь у наступних заходах, які будуть організовані Спілкою бухгалтерів Прикарпаття.

Під час перерви наша Спілка пригощала всіх учасників теплим чаєм чи кавою зі смачними тістечками. Це час для відпочинку та можливість нового знайомства чи спілкуванням з колегами.

Вже традиційно Спілка бухгалтерів Прикарпаття поповнила свої ряди новими членами. Голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття - Брегін Ольга Євгеніївна урочисто вручила сертифікат про членство в спілці.

У травні 2016 року відбудеться наступна конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Будемо раді бачити Вас на наших наступних заходах!

Фотозвіт:

   

  

 

 

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл