ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
Відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування

23 грудня 2015 року відбулась конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.


Наші колеги та активні учасники Спілки бухгалтерів Прикарпаття приймали участь та ділились набутим досвідом з Вами. На конференції були розкриті актуальні теми, насиченні особистим досвідом доповідачів.

Серед запрошених доповідачів була присутня Сас Людмила Степанівна –кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Людмила Степанівна розповіла та надала роз’яснення про основні методологічні принципи та засади формування наказу про облікову  політику на підприємстві. Дала детальний, поетапний, алгоритм складання наказу про облікову політику. Крім того учасники конференції  мали можливість отримати зразок даного документа.

Наступним доповідачем була наша любима Ірина Хитровська - бухгалтер-експерт ТОВ «Аудиторська компанія «Вектор аудиту», практикуючий бухгалтер, викладач курсів бухгалтерів від Спілки бухгалтерів Прикарпаття. Вона поділилась із слухачами доповіддю на тему "Аналіз роз’яснень податкових органів", провела аналіз змін щодо основних податків та єдиного соціального внеску, які слід очікувати у новому році

Окрема подяка Молдавець Марії Йосипівній - ,котка освітлила тему "Реалії податкових перевірок сьогодні" та надала практичні поради бухгалтерамам, щодо окремих моментів на які слід звернути увагу під час податкової перевірки. Власний досвід та вдало підібрана інформація була охоче сприйнята всіма учасниками конференції.

Присутні на круглому столі мали можливість задати запитання стосовно актуальної для них теми і отримати на них вичерпні відповіді.
Вже традиційно, під час перерви наша Спілка пригощає всіх учасників теплим чаєм чи кавою з печивом, це можливість нового знайомства та спілкуванням з колегами.

Також, Ольга Брегін - голова Спілки бухгалтерів Прикарпаттядиректор ТОВ «Аудиторська компанія «Вектор аудиту», голова Громадської ради при Головному управління Міндоходів в Івано-Франківській області, поділилась із усіма присутніми неменш цікавою темою про те як правильно знищувати документи, і які штрафи та міри покарання слідують в разі не вірного чи умисного їх знищення. Учасники конференції поділились  своїм досвідом знищення документів, та розповіли як працівники архіву допомогли їм у цьому. 

Великим сюрпризом стало те, що в гості на нашу конференцію завітав Дід Мороз.  Він приніс із собою хороший настрій і багато приємних та щирих привітань, а також  роздав всім учасникам подарунки, смачні новорічні пряники у формі ялиночок.

Окрема подяка Ользі Євгенівні за те що згуртовує бухгалтерів та дає їм змогу отримати відповідь на цікаві їм запитання.

У січні 2016 року відбудеться наступна конференція з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Будемо раді бачити Вас на наших наступних заходах!

Веселих Вам Свят та Щасливого Нового Року!

 

  

 

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл