ja_mageia

Главная
Вконтакте FACEBOOK Вконтакте Вконтакте
XV група учасників курсів бухгалтерів отримала свідоцтва про проходження курсів бухгалтерів
23.05.14 15:56


19 травня 2014 року відбувся випуск XV групи учасників курсів бухгалтерів, організованих Спілкою бухгалтерів Прикарпаття. 

Випускники, що успішно склали іспит, отримали свідоцтво про проходження курсів, а також подарунки від ТОВ "Аудиторська компанія "Вектор аудиту".

Кількамісячне навчання основам бухгалтерського обліку та освоєння навиків автоматизації бухгалтерської праці пройшли швидко та насичено. За цей час учасники курсів зуміли ознайомитись з азами бухгалтерії та документування, податкового законодавства тощо. Особливо старанні та наполегливі учасники курсів отримали грамоти як відзнаку за високі прагнення до вивчення бухгалтерського обліку і працьовитість. 

Смачним продовженням свята став торт, виконаний на бухгалтерську тематику.

Усі випускники курсів отримали сертифікат на годину безкоштовної консультації аудитора Ольги Брегін, що обов'язково пригодиться у вирішенні практичних ситуацій на бухгалтерській ниві.

Для подальшого освоєння нюансів законодавства кожен випускник одержав Податковий кодекс України, методичні матеріали та своєрідну бухгалтерську літературу від газети "Все про бухгалтерський облік".

Спілка бухгалтерів Прикарпаття щиро бажає учасникам курсів успіхів у нелегкій бухгалтерській справі, натхнення та професійного росту!

 

Підпишіться на актуальні новини для бухгалтерів від Вектор Аудиту Ваше Ім'я Ваш еМейл